Új hozzászólás Aktív témák

  • gyűrű

    addikt

    válasz oscar121 #58322 üzenetére

    ..ha működik a lan akkor jó is lehet. Más hibája "nem nagyon" van. Legalábbis a saját fórumán ez az egy szinte amit látni. ... Az orosz fórumon viszont eléggé szeretik valóban. Firmware-k is vannak már hozzá több is, Android 9, android tv. A coreelec-kel mostmár szinte nincs hiba, tökéletesen megy vele.

    Az ondroidról kb a saját fórumán lehet tájékozódni mennyi féle hibája van, amellett hogy ronda, a 4 hét gyártói garanciájával, ( amit még egy használt cuccra is megadnak máshol) , biztos hogy eszembe nem jutna venni.

    A wim3 viszont tényleg szimpatikus, nincs is annyi hibajelentés a saját fórumán mint az ondroidnak.bár a pro verzió ami a king-el hardverre hasonló, már 170 dollár + áfa lenne. A light verzió amit blakey ajánlott az is biztos jó lesz, bár más chippel , de még nem lehet kapni..

    Szóval a GT King valóban lutri most. De a itt fórumon az is látszik hogy nincs 100%-os biztosan jó androidos box.

    Én mikor rendeltem a Kinget, tudtam ezt a lan problémát, és rendeltem egy usb3-gigabit-lan adaptert, ami hálaistennek nem kell már, de kiváncsiságból kipróbáltam, és avval is tökéletesen megy. Ha droidmester nem tudta volna megcsinálni, akkor most azzal menne, de így most "felesleges". Remélem jó lesz amit te kapsz, és elégedett leszel vele. Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel. :K

Új hozzászólás Aktív témák