Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz ztsoft #62525 üzenetére

    Ez lehetséges, olvastam, de ez nem a soc hibája. Az hogy a CE nem biztos hogy jó irányba megy az elképzelhető ( nekem ez a véleményem, ezért mindjárt kapok másfelől)
    De aki annyira csak 4K-t akar nézni az valóban ne 24$-os boxot vegyen, főleg ne droidon akarja nézni. Viszont 24$-ért nem nagyon láttam jobbat ami jobban megérné. ( Gearbest-Geekb. és Banggod-ról beszélek jelenleg, alival én nem nagyon foglalkozom)
    Nálam a 9.0.2 volt az utolsó ami még jó volt, azóta nem találkoztam olyan fejlesztéssel ami sokat lendített a régebbi boxokon.
    Viszont ha a 912 alapból nem tökéletes akkor a beelink "klón" vagy origi beelink sem lesz olyan jó, szóval akkor az összes drága 912 mehet a kukába :( Aki megvette nagy pénzért kb fél éve-éve az mit csináljon? Maradjon egy régebbi CE-nél valószínűleg :)

    Letesztelem majd valami brutál 4k-val, ha kapok valami rövidebb demót amivel ezt produkálni ehet kíváncsi vagyok, 65 gigát nem tudok most hová tenni hirtelen. :) Több típuson és soc-on is megnézem és több CE-vel is akár.

Új hozzászólás Aktív témák