Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz SunMount3r #63465 üzenetére

    Ez nem az spmc miatt van, ahogy írtam a droid 8-on és 9-en nem fog menni alapból egyik sem ( jó esetben csak videó indulásakor áll le :) )
    Van pár fájl ami kell hozzá, van amit módosítani kell plusz a libacodec.so is kell hozzá, és hozzá is kell adni a rendszerhez is.
    Van olyan box aminek a rendszerében benne van és működnek, de soknál nem. Nem sokat teszteltem ezekből mert nem érdekelt igazán már, nem láttam értelmét.
    ( 9-hez - kellhetnek ezek is, illetve cserélni+ vendorba is pár hasonló:
    amvdec_h264.ko
    amvdec_h264mvc.ko
    amvdec_h265.ko
    amvdec_mh264.ko)

    Stb.stb. Ezekkel sokat el lehet szórakozni mire meglesz a jó megoldás, több féleképpen lehet telepíteni is, de nem garancia semmire hogy minden jó lesz, sok fw-be itt-ott belenyúlnak a gyártók és keresgélni kell mit írtak át - ha van hozzá türelmed.
    Én nem állok neki mégegyszer, már van pár jó 9-es droid amiben hibátlanul működik a KODI is alapból, 8.1-ből nem találtam még ilyet, a 912-re és 905W-re meg tutira van már fw-m amivel működik.
    Így nem kell az SPMC, elég mindig a legfrissebb kodi. Ráadásul ezekkel az új droidokkal hadilábon is állok eléggé.

    905D-re is van egy fw-m a boxon, de azt nem tudom mitől jó és már nem is fogom mert elvitték a boxot, az valahogy csak sikerült és nem tudom mi hozta helyre :F Ha új droidot tesz fel a gazdája lehet hogy ugrik az utolsó jó 905D fw amiben hibátlan a kodi :D
    Talán szólok neki mentse le twrp-vel a systemet és küldje el

Új hozzászólás Aktív témák