Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Imi1981 #80870 üzenetére

    Gondolom Bluetooth alatt a vezetéknélküli módját érted a hozzá adott stick-kel. Amik között a TV gombbal kel váltani?
    Igazából az általad írt hibák közül egyiket sem tapasztaltam. Sosem váltott át véletlenül sem. Mindig meg kellett nyomnom a TV gombot a váltáshoz.
    OK-kal sem volt problémám. Androidon vagy CE-n használod?
    Esetleg a Bluetooth közötti váltás alatt azt érted, hogy amikor megnyomod a kurzor gombot, akkor légegérmódba kapcsol?
    Azért kérdem, mert CE alatt voltak problémáim a légegér funkció használattal, tehát amikor mozgatod a távirányítót és mozog a kurzor. Emlékeim szerint lehet hogy az OK se működött rendesen.... De CE-t már nem használok csak androidos kodit, viszont ott szinte mindig kikapcsolom a légegér funkciót, mert azt valahogy a Kodi nem kezeli jól. Csak a virtuális billentyűzetes gépelésnél kapcsolom be aztán rögtön ki.

    Nekem a billentyű világítás hiányzott róla. Túl sok gomb volt rajta így valójában sötétben nem láttam melyiket nyomjam meg. Ahhoz meg túl keveset használtam, hogy megjegyezzem, vagy csak lukas az agyam...
    . Sokszor a Pause helyett a STOP-ot nyomtam meg, az meg stream-elésnél elég szívás, mert kezdhetem előröl a forráskiválasztással és ha nem jegyezte meg, hogy pontosan hol tartottam, akkor ki kellett keresnem, hogy meddig is néztem már, ami egy csomó idő volt, ráadásul a sok oda-vissza kereséstől néha kifagyott a stream-elés....

    Amire cseréltem az egy kicsit máshogy működik. Ott nem lehet váltani az IR és vezeték nélküli mód között. Alapvetően mindegyik vezetéknélkül működik, de bármelyiket betaníthatod IR funkcióra, viszont ha betanítottad akkor az a gomb csak IR módban működik. Előnye hogy nem kell váltogatni a módok között, míg hátránya, hogy nem tudsz 2x annyi funkciót használni mint a hány gombod van.

Új hozzászólás Aktív témák