Új hozzászólás Aktív témák

  • cof

    veterán

    válasz ®abstract® #92539 üzenetére

    Igen, de ez CPU stressz teszt ami kihajtja a magokat 100%-ra, 10 percig megy a teszt. Azért CE alatt ilyen nem fordulhat elő 4K alatt. Na meg ez is egy pont ilyen rossz konstrukciós BOX mert lefele néz a SOC és csak egy thermal pad van meg egy vaslemez mint az X96 MAX-nál is. Még kellett volna vennie mellé egy ventilátort is [link].

    A HK1 utódját venném inkább talán a VONTAR X4 az [link]. Ebben is ilyen kis nyeszlett borda van mint az elődjében [kép], viszont belefér ha jól rémlik egy 40x40-es simán de talán 40x50-es is, az meg a gyári duplája lenne már ami sokat tud dobni a hőfokon.

    Persze itt is az lenne a királyság, hogy egy alumínium négyszög 20x20 mm talán a SOC mérete, aztán olyan hosszúra vágni, hogy a BOX oldalának síkjában legyen és a tetejét meg szintén megcsinálni alumínium bordából. Csak... a Tanix TX3-nál is az a bajom, hogy oké ez még menni is fog, na de, hogy fogatom össze a kasztnival szépen azt még nem sakkoztam ki. Mert kötegelővel tudnám, de hát az nem szép. Csavarozni meg esély sincs sehol, mert pont akkora a NYÁK mint a doboz.

    De azért még körbenézek a CE fórumon is mi a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák