Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz hdman #18337 üzenetére

    Hello! Itt is keress ra a posztokban! En is posztoltam rola.

    Az enyem otthon van, es a fiam azzal rendetlenkedik. Rogton lenyulta, odaadta nekem az o Gadmei tabjat.
    Eleg gyors, jo proci, es az 1G RAM is jol jon. Sok jatekot nem probaltam, de amit igen, az futott, hiba nelkul. Play-el erkezett, ami nekem pozitiv volt. Aranylag szep a kijelzoje, a fenyero nagyon jo, mindig eleg volt. a felbontas is pont jo. (Lehetne azert tobb, de jonak mondanam.) Minden szogbol latszik. Nagyon vekony es konnyu a keszulek. Akar jo is lehetne egy kezben tartani.
    A hasznalataban vannak... hogy is fogalmazzak... ami nem annyira jo! Nekem van par bevilagitas a kijelzon, ami fekete hatternel egy kicsit latszik. De persze ki hasznalja fekete hatterrel, csutka fenyeron?.. az amugy eleg fenyes IPS screent? En altalaban minimum fenyeron nyuztam. Olyankor ez egyaltalan nem zavaro. De ha mar tudod, hogy ott van... Ha egy kezben tartod, plane, ha egy ujjal tamasztod a hatuljat, akkor a kepernyot piszkalod hatulrol. Iszonyatosan tukrozodik! Tenyleg nagyon! Valahogy... irkalni sem jo rajta, mert nehez oda rakni a cursort, ahova akarom. A telefonomon (Motorola Atrix 4G) minden ilyesmi megy peldasan. Nagyon csuszos a felulete, szar fogni, konnyen elejtheted. Mondjuk egy matt kijelzo vedo, meg valami szilikon tok lehet, hogy segit. Ja, es a Pandawillen hozza ajanlott tokbol feszt kiesik. De mondjuk a tokbol a keszuleket tarto kis fulecskek is gyorsan kihullottak, ugyhogy...

    En le akarom cserelni egy Nexus 7-re, persze, csak ha a gyerek visszaadja.

    Utalom ezt irni, de... az arahoz kepest jo! Gondolom foznek ra hamar olyan ROM-ot, amivel popec lesz. Jatekra meg, Root+Chainfire-rel tuti futni fog tajta (majdnem) minden, eleg gyors is lesz hozzajuk.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák