Új hozzászólás Aktív témák

  • aag

    őstag

    válasz jFox #5307 üzenetére

    akkor neked inkább netbook kellene.

    Azt már vettem. Tabletet is szeretnék. Sajnos még nagyon gyerekcipőben jár, de jó jel, hogy nagyon gyorsan fejlődik. Érdemes várni rá. Úgy tervezem, hogy november közepén veszem meg. Reményeim szerint addigra lesz majd jó árban olyan kivitelű amivel viszonyleg sokáig együtt tudok majd élni.

    (#5308) rakal: Ha felrakod az Anysoftkeyboard magyar verziót,még válogathatsz is a különféle magyar billentyűzetkiosztások között(QWERTY,QWERTZ)

    Köszönöm a felvilágosítást. Szóval alapból az Android nem tudja az ékezetes "billentyűzetet". Akkor jól tudtam. Gondolom ez a kis progi csak nemrégen létezik. Nem értem z0d1AK emiatt miért marasztalt el olyan csúnyán. :F

    (#5311) TTomax: De, ponthogy tetszenek a tabletek. De mivel megfontolt ember vagyok és nem szórom a pénzemet az ablakon, várok. Követem a fejlesztést mindaddig, amíg kiér a gyerekcipőből. Ráérek venni. Van más játékszerem is.

    (#5312) I.T.E.M :(

    (#5313) Ditker: pénteken már vágtáztam is a wayteqhez hogy (...)

    Hová? Netán ott is vetted?

    (#5314) rewentlow: nálam a 120 ezer forint volt az a lélektani határ, ami után azt mondtam, hogy nekem ez márpedig kell

    Igen, ezt latolgatom én is. Kitűztem, hogy 100 alatt legyen. Viszont 20%-al drágábban talán már meg is találnám a nekemvalót. Átgondolom még a dolgot. Mindensetre jó. hogy leírtad a te választásodat. Köszönöm!

    Egyébként pedig elmondom, hogy nem jövök már ebbe a topikba többet. Minden jót nektek és köszönöm a sok segítséget!

    :R

Új hozzászólás Aktív témák