Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Sziasztok!

    Elgondolkodtam egy Androidos tablet masinán, lenne pár kérdésem:

    1. Alapvetően nagy gyártó készülékeit nézegetem, WayteQ és társai mennyire megbízhatóak? Mind frissítés mind garanciális mind összeszerelés szempontjából.
    2. Egy Android alapú, de Microsoft szolgáltatásokat használó gépet szeretnék. Megoldható hogy a felesleges Google holmikat (kb. Play, Maps, Hangouts ami kell) leszedjem róla? Továbbá a gyártó programjainak nagy részét is kukáznám ha megoldható. Microsoft alkalmazásai mennyire sikerültek jól?
    3. Mennyire érhetőek el jó 3rd party appok? Pl. Windows Phone Store-ban nagyon menő YouTube appok vannak. Vagy itt a hivatalos alkalmazás feleslegessé tette ilyesmik fejlesztését?
    4. OneDrive-val szeretném szinkronizálni a dokumentumokat, fotókat. Ezt össze lehet hozni?
    5. Le lehet tiltani a háttérben futó folyamatokat amikre nincs szükségem?
    6. Alapvetően elég ha a telefonom jelez pl. e-mailekről, viszont ha épp használom a gépet jó lenne ha az is értesítene. Erre van megoldás? Tehát csak bekapcsolt kijelző mellett szinkronizálja leveleket meg ilyeneket. Még jobb lenne ha egyszerűen kapcsolgatható lenne ez a funkció.
    7. Navi gombok eltüntethetőek? Kb. mint a charm bar Windows 8 alatt.
    8. ASUS-on kívül gyárt még valaki gépet magyar kiosztású billentyűzet dokkolóval?
    9. Nem túl vérmes felhasználásra egy Snapdragon 400 szint elég lenne szerintetek? Valamennyi játék is lenne, a TellTale kalandjátékait elbírja ez a hardver?

    Ennyi lenne hirtelen, még ismerkedem a platformmal. Bocs a buta kérdésekért! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák