Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz f á #61471 üzenetére

    Lehet szoftveres és hardveres gond egyaránt. Előbbi esetben könnyen orvosolható a probléma: első körben csinálj egy gyári állapotra való visszaállítást (akár recovery alól), utána jöhet a rendszer újrarakása, ha esetleg a sima visszaállítás nem hozna eredményt. Ha egyik sem hozna változást ki lehet zárni a szoftveres gondot.

    (#61478) h146207

    Jár hozzá (legalábbis eddig járt) egy billentyűzetes dokkoló, aminek nem magyar a kiosztása. Magára az Androidra valóban bármilyen és bármelyik billentyűzet alkalmazást felrakhatod, de itt egy fizikai billentyűzetről van szó, tehát ezt maximum átmatricázni lehet.

    (#61481) Renok

    Az a probléma, hogy amiben 2GB RAM van és bele is fér a 100 ezer forintba abban x86-os/x64-es processzor van, ami játékra nem a legajánlottabb (eltérő architektúra → kompatibilitási gondok → ennél is szaggathat). Ezt amúgy hamarosan le is fogom tudni majd tesztelni, ha minden jól megy kapok az egyik gyártótól egy készüléket erre a célra.
    A további lehetőségek között van még egy 2GB RAM-os, az ASUS Transformer Pad TF701T, de ez egy refurbished példány. Ezen kívül már csak 1-1,5GB RAM-os modellek vannak: LG G Pad 10.1, ASUS MeMO Pad 10 ME103K, Samsung Galaxy Tab 4 10.1.

    (#61482) csendes

    Az ND-ből hogyan jön ki Norvégia? Tényleg érdekelne, mert ezt már múltkor sem sikerült megfejteni.

Új hozzászólás Aktív témák