Új hozzászólás Aktív témák

  • Win-T

    senior tag

    Üdv Mindenki!

    Némi tanácsot szeretnék kérni. Van nekem egy Alcatel Onetouch EVO 7 HD típusú egyszerű kis tabletem. Mivel elég kevés a belső memóriája és már semmi nem akart elférni rajta, szerettem volna megcserélni a belső memóriát az SD kártyával. Meg is kerestem hozzá a módszert a topicjában amivel már többen sikerrel jártak, de valamit elszabtam mert újraindítás után sajnos nem akar a tábla elindulni, megakad rögtön az elején a fehér telekomos logónál.
    Elvileg a OneTouchUpgrade nevű program helyre tudná rakni, vissza tudná állítani a gyári állapotot. Ez indításkor azt kéri, hogy kikapcsolt állapotban a hangerő+ gomb nyomva tartásával dugjam rá az USB kábelre a tabletet, de hiába teszek így csak annyi történik, hogy a Windows kiírja, hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen volt, eszközkezelőben pedig megjelenik ismeretlen eszközként. A kábel és az USB csatlakozó elvileg működik, mert ha bekapcsolt állapotban csatlakoztatom észreveszi a Windows, hogy mi van csatlakoztatva, csakhát ugye nem indul a masina.
    El tudnátok látni néhány mentőötlettel, hogy miképpen tudnám életre kelteni ezt a szerkezetet? Sajnos a saját topicja eléggé kihalt.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák