Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz Sgr_A #73024 üzenetére

    Felbontás miatt én mindenképpen a Samsungot venném. (Illetve vettem is egyet, még úton van, meglátjuk.) MM-ban megnéztem, de a kiállított példánytól nem dobtam hátast. Nem rossz, főleg ennyi pénzért elég jó.

    Például a weboldalakat nagyon rosszul kezelte, szövegbe való belenagyításkor pillanatra homályosak lettek a betűk aztán amikor a megfelelő méretre nagyítottam, újra éles lett. Mint amikor egy pdf-fel nem birkózik meg és látszik, amikor betölti,na kb így kell elképzelni.

    Másik: galériában képek között lapozgatva: először nem volt teljesen betöltve tökéletesen élesen minden kép, csak nagyjából. Tehát amikor lapozgat az ember a Galériában gyorsan ide-oda akkor várni kell egy pillanatot amíg a teljes kép betöltődik. Leginkább akkor látszik ha az ember a részletekre koncentrál, akkor látni, hogy például egy apró felirat a képen először elmosódott, aztán lesz éles. T

    Pont oda jött a Samsung munkatárs hogy segíthet e megkérdeztem ezeket a dolgokat tőle de nem tudott mit reagálni teljesen zavarba jött, mondta, hogy ilyet nem szokott senki csinálni.. :F meg hogy neki is ilyen van neki nem csinál ilyet meg hogy kiállított darab bla bla bla.. mondom Azért ezt a két alapvető műveletet úgy mint böngészés és képek nézegetése azért tudnia kellene, nem?

    Aztán megnéztem drágább samsung tableteket is (S2, S3), azok ugyanúgy csinálták ezt a weboldal felépítés dolgot illetve a képek közötti lapozáskor a kép utólagos éles betöltését... Elég lehangoló volt. Erre a Samsung munkatárs mondta hogy hát ez ilyen és elment inkább :DDD megcsináltam a napját.

    Persze iPad nem csinálta, ott ha betöltött az oldal akkor oda vissza nagyítás-kicsinyítés, semmi probléma. :U Bár a galéria esetén ott is volt késes kicsi, de nem vészes. Nyilván jóval drágább, de könyörgöm azért az alapvető funkciók működjenek már.

    Mindegy, úton van egy, megnézem mit tud ez a híres Samsung t580.

    Szerk: valaki esetleg akinek ilyen van, nyilatkozhatna, hogy ezek valós dolgok, vagy csak a kiállított darab volt ilyen para? Bár azt hiszem, hogy a tipikus samsung/androidos problémák, Lenovo P2 telefonom nem csinál ilyesmiket, bár ott is volt már, hogy képek lapozása közben nem töltött be rögtön hanem csak forgott középen valamilyen kis töltés-ikon de újraindítás megoldotta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák