Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Danecay #80387 üzenetére

    A barátom kislánya még most is egy 3 éves Lenovo 710F-t használ és elvan vele. Filmet lejátszani, pár egyszerűbb játék, ami egy kisgyereknek kell, de tanulás, matek, angolozik is rajta, meg egy csomó oktató játékkal játszik. Tegnap éppen ott jártam és mutatta, hogy programozni tanul a MIT gyerekeknek szánt oktató rendszerével. Mondtam is havernak, hogy igaz lány, de ha fogékony lesz a programozás iránt, akkor élete legjobb befektetése volt ez az olcsó tablet.
    Nyilván ha elkezdjük a számháborút, hogy semmire nem jó, mert gyenge és még a fortnite se fut rajta akkor hát ez így is van, de én látom, hogy ki se lehet venni a kisgyerek kezéből.
    Van vele probléma, mert hamar betelik és akkor le kell valamit törölni a következő telepítéskor, de már maga megoldja, amit megunt letörli és kész. Kapott hozzá Aliról egy csajos tokot, ami masszívan védi is (kellett is mert párszor már leesett).
    Én kisgyereknek simán elégnek éreznék egy essential 7-est. Pár évig elvan vele, tartalom fogyasztással meg oktató játékokakkal, egyszerűbb játékokkal. Persze ha kemény játékost akar a gyerekből valaki faragni, akkor oda az ilyenek kevesek.
    Aprón is hirdet valaki egy új 7304F-t, 20e, hozzá aliról egy jó csajos tokot ami kitámasztónak is jó (hagyni kell hogy ő válassza ki) meg egy olcsó sd kártyát bele és kész. Szerintem amire egy gyerek használja elég, ha nem kemény játékos lesz. Egyébként boltban is jó áron szoktak menni.

Új hozzászólás Aktív témák