Új hozzászólás Aktív témák

  • komam1111

    újonc

    válasz cidalain #87381 üzenetére

    Köszönöm, ez így érthető. A probléma az, hogy van egy saját fejlesztésű rendszerünk, kb. 50 tablet van vezetékes hálózatra kapcsolva, beépítve, melyek egy központi szerverrel kommunikálnak (céges belső hálózat). Ezek még régi, 8 éves tabletek, amelyeknek külön tápellátása van, nem az USB-n keresztül.
    Így tudjuk használni egyszerre a töltést és az ethernet hálózatot. Eddig tök jól működött minden, de sajnos kezdenek tönkremenni, és már nem kapni, csak USB-s töltésű tabletet. A microUSB csatlakozójú tablet valóban nem tud az OTG-n keresztül egyszerre tölteni és adatkapcsolatot létesíteni.
    Azonban a power delivery szabványú töltős adapterekkel (a Digitus Dn-3027 ilyen) elvileg kellene tudni tölteni az USB type-C csatlakozóval felszerelt eszközöket. (Értem, hogy nem szokványos felhasználási mód, és nem minden gyártó törődik vele)
    Mivel kb 50 darabot kellene kiváltani, sajnos fontos az ár, azért próbálkozunk "olcsó" eszközzel. Nem mindegy, hogy 30 vagy 90 eFt egy darab ára. Így sajnos végig kell próbálni több eszközt, míg találok működőt.

Új hozzászólás Aktív témák