Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Sziasztok!

    Ne haragudjatok, ha volt már a téma, olvasgattam vissza, de konkrétumot nem találtam.

    Egy olyan alkalmazást keresek, ami mindössze annyit tud, hogy a bluetooth-t ki-be kapcsolja meghatározott időközönként. Tehát, mondjuk 10 percenként kikapcsolja, majd be a BT-t.

    Azért kellene ez, mert van egy BT eszközöm (okosóra), ami állandóan eldobálja a BT-t és nem csatlakozik újra a telefonhoz, ilyenkor az egyetlen megoldás az, hogy a telón ki, majd be kapcsolom a BT-t és akkor érdekes módon csatlakozik az óra és megy tovább minden jól. De X percenként, vagy inkább óránként mindig megszakad a kapcsolat (igazából lehet, hogy a telefon miatt, de többen azt írták, hogy ugyanezt csinálja ez az óra, telefon típustól függetlenül, tehát inkább az óra lehet a ludas).

    Arra gondoltam, ha beállítom, hogy X percenként ki-be kapcsolja, akkor mindig folyamatos lenne a kapcsolat. Az nem gond, ha épp jó a kapcsolat és úgy szakítja meg, nincs semmi folyamatos adatátvitel vagy ilyesmi, X percenként egy kis szakadás nem okozna gondot (hiszen most is vannak szakadások, nem is kicsik)

    Mit tudtok erre javasolni/ajánlani?

    Köszönöm!

    SZERK.: persze, ha annyira okos lenne az alkalmazás, hogy csak akkor bontja a BT-t, amikor érzékeli, hogy az órával nincs kapcsolat, az lenne a tökéletes, de ez már gondolom science-fiction, nem kell ennyire profi megoldás :) Elég egy hó't fapados, mondjuk 10 percenkénti masszív BT OFF-ON metódus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák