Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sracok, vercukor es vernyomas logolasra evek ota a Mobilarenan is bemutatott Laborom app-ot hasznaltam, de most ugy esett a dolog, hogy az evi rendes kontrollra ki akartam exportalni belole a logokat, hogy csinaljak belole par pivot-ot, diagramot es azzal cammogja el a diabetologushoz.

    Nos, szomoruan vettem eszre, hogy nem lehetseges mar az export az appbol. Ugy tunik, fejleszto lehuzta a rolot (magyar fejlesztes egyebkent), de google, se FB sign-innal nem megy a bejelentkezes, ami a log export alapfeltetele (az hogy miert, nem teljesen vilagos).

    Kerdes; cukros kollegak milyen appot hasznalnak logolasra? Nem lenne baj, ha free lenne, de nem riadnek vissza egy par euros beruhazasotl, ha van ajanlott fizetos app. Ezt talaltam, nem rossz,csak idegesitoek a reklamok, ill. vernyomas erteknel nem ugrik a kovetkezo adatra enterre, mint a Laborom csinalta.

    Ha van erre jobb topik, azt is nagyon szepen megkoszonnem :R

    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák