Új hozzászólás Aktív témák

  • B. Tamas

    aktív tag

    Hello, egy kis segítségre lenne szükségem.

    RÖVIDEN: Olyan alkalmazást keresek, ami root nélkül, Android 9-en működik, bizonyos alkalmazásokat PIN-kóddal tudok védeni (vagy elrejteni) és automatikusan indul (a háttérben), vagy olyan progit amivel autómatikusan tudok alkalmazásokat indítani.

    BŐVEBBEN: A problémám a következő: Szeretnék egy Android 9-es autós fejegységet biztonságossá tenni, ugyanis tegnap úgy jött vissza a kocsim egy szervizestől, hogy össze-vissza volt nyomkodva minden. Sajnos gyárilag nincs benne alkalmazás lezárását lehetővé tevő alkalmazás (APP Locker), így természetesen egyből a Playen kezdtem nézelődni. Az a baj, hogy vannak jók (még ha fizetős lenne az sem lenne gond), teszi is a dolgát indítás után. Viszont feltétel, hogy a progi kézzel el legyen indítva. Ez nem kivitelezhető, minden esetben ha a kulcsot kiveszem a kocsiból leáll a rendszer, hogy véletlenül le ne merítse az akkut. Próbáltam az Applock by DoMobile Lab-ot, a Lock App-ot és a Norton App Lock-ot, de egyik sem tudja az automatikus (urambocsáss háttérben történő) indulást. Gondoltam sebaj, megoldom, biztosan erre is van program, így felpakoltam az AutoStart-ot (később láttam, hogy 2014-ben volt frissítve) majd a Auto Start No Root Required-et amik persze nem hajlandók működni .

    Szóval kifogytam az ötletekből, nem hiszem, hogy ez olyan komoly feladat/elvárás lenne 2020 hajnalán... :W

    Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

Új hozzászólás Aktív témák