Új hozzászólás Aktív témák

  • kaciokos

    őstag

    válasz Fall-N #148785 üzenetére

    "Ettől függetlenül nem rossz, a saját gyártású cuccaik miatt már megéri. Persze vannak warez huszárok akik FB-n odaírják büszkén, hogy ők nCoret használnak, ugyan nem fizetnek. Akkor meg tudom érteni, ha valami nem elérhető itthon pl. The Expanse, The Boys."

    Sajnos az a helyzet, hogy a streaming szolgáltatók nem az árakkal és a szolgáltatással versenyeznek, hanem az exkluzív tartalmakkal, és ez szerintem a felhasználók szempontjából elég nagy baj. Ha az ember szeretné megnézni a Trónok Harcát, a Mandaloriant, a Witchert és még mondjuk az Elveszett Próféciákat is (személyes kedvencem), akkor elő kell fizetnie az összes szolgáltatónál, ami anyagilag is súlyos, ráadásul így féltucat szolgáltatónál tudná részben ugyanazokat a filmeket is megnézni, ami eléggé pénzkidobásnak tűnik.

    Személy szerint én évekig vártam, hogy a streaming szolgáltatók elérhetőek legyenek, gondoltam, milyen egyszerű lesz, befizetek havi párezer Ft-ot, és legálisan azt nézek, amit akarok, de a fentiek miatt az egész rendszer számomra óriási csalódás. :(

Új hozzászólás Aktív témák