Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabó András

    tag

    válasz Dr.NX #151601 üzenetére

    A telefon attól ,hogy regi még tök jó, volt nekem egy sokkal ujabb Samsung, vagy ilyesmi márkás ,de egy évet se birt ki. Ez párom telefonja, nekem butatelefonom van, de párom is ragaszkodik hozzá annyira hibátlan ez a Lenovo, tonkretehetetlen, nagyon megbizható, ez az egy gond van vele, ez a hülye folyton frissülő android.
    Megvette 8 éve és hibátlanul működik.
    Egy kódgenerátorhoz kellene amivel egy pénzintézeti fiókomba tudok belépni asztali gépen. Tehát ez a belépés a lényeg. A pénzintézt mondta, hogy ők adnak kódgeneráló készüléket,de az 5eft. Egy telefonbolt mondta, hogy van ujabb Androidra alkalmas telefonjuk eladó használt 30eft (amiatt a nyamvadt kódgenerátor miatt nem akarok ennyit költeni). Másik telefonboltos meg azt se tudta az általa árult telefonokon hanyas Android van, bár mivel ujakat árult gondolom újabb, és ott már volt 20 ezer alatti telefon is, csak nem tudom alkalmas lenne e a kódgeenrátorhoz.
    Persze lehet majd a szálláshelyeknek kötelező okmányolvasó se lesz erre a jó kis Lenovora telepithető (szállásadók vagyunk), de azt még nem tudjuk, mert azt a szoftvert még nem adták ki, a kódgenerátor viszont már most kellene.

Új hozzászólás Aktív témák