Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    Sziasztok,
    az lenne a kérdésem, hogy lehet-e Androidon (root nélkül) alkalmazás frissítést visszavonni (roll back-elni), és ezáltal visszatérni az előző verzióra? Ha jól értelmezem amit google kereséssel találtam, akkor nem (de jelezzétek nyugodtan, ha tévedek!).
    Ilyen problémára a megfejtés az lehet, hogy amennyiben az embernek megvan minden olyan adata, ami az alkalmazáshoz tartozik (és nekem megvan) akkor eltávolítja az alkalmazást a telefonjáról, megkeresi egy megbízható helyen az alkalmazás előző verzióját (itt a topicban az APKMirrort szoktátok ajánlani), azt feltelepíti, és mivel az adatok megvannak, ezért már vissza is állt az előző állapot.
    A bökkenő ezzel az, hogy az APKMirroron nincs fent a kérdéses alkalmazás.
    Jöjjön akkor újra a google! Találtam néhány oldalt, ahol fent van az alkalmazás utolsó 2-3 verziója, de amikor innen letöltöttem őket, akkor gyanús volt, hogy nem ugyanaz a telepítő file neve és nem ugyanakkora a file mérete sem.
    Még mielőtt elkövetem azt a hibát, hogy ezek közül valamelyiket feltelepítem szeretném megkérdezni, hogy vannak-e az APKMirroron kívül megbízható alkalmazás beszerzési helyek, illetve ki tudom-e deríteni valahogy, hogy a letöltött telepítők közül feltelepíthető-e valamelyik anélkül, hogy gondot okozzon a telefonnak?
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák