Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz kaciokos #163420 üzenetére

    Novát ezer éve nem használom, csak egy rövid kitérő volt a 8 betával.

    Amiket ajánlok még:

    Smart Launcher: Kicsit más a filozófiája, de sokkal jobb. Kategórizálható app drawer, widget stack - lapozható widgetek. Azaz több különböző program widgetje között lehet lapozni. Sokkal kevesebb hely elég így. Tökéletesen működik (Action Launcher is tudja egy ideje). Icon Pack Stúdióval, - amit ugyanazok fejlesztenek - millió egyedi ikonok készíthetőek és letölthetőek is mások kreálmányai. Így egységes tud lenni az összes ikon.
    Millió testreszabható dolog. Ha az app drawert meglátjátok, többet nem kell a lapokkal kategórizálható Nova féle. Jelenleg szerintem ez éri meg, mert pár dolog fizetős.

    Niagara Launcher: Minimalista Launcher, pár dologot nem tud, de szárnyal vele a telefon, mert szinte semmi erőforrást nem zabál.

    AIO Launcher: Egy oldalas Launcher, mindent ki lehet rakni ami kellhet, saját egyedi widgetek stb. Ez sem egy Pixel Launcher szerű egyen-indító.

    Igazából én már nem akarok millió csilli-villi dolgot, kezdem az egyszerűbb dolgokat kedvelni, nem úgy régen. :D Sokszor a Poco alap Launchere aktív. Abban is van kategózálható app drawer és ezzel működik a gyári gesztus vezérlés csak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák