Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Fall-N #168954 üzenetére

    Bakker írtam egy alternatívát, mert azt állítottad nincs több eszközös lifeteme APP Safeincloud.-on kívül: "Azért döntöttem a Safeincloud mellett, mert csak egy eszközön használom Android alatt, amire a konkurenciánál nincs lifetime csak előfizetés."

    Szóval akkora ökörségből indultunk ki, mint "ide hanoi". De gondolom ez számodra fel sem tűnt eddig ;]

    Ennyi, nem több... [link] aztán jöttél a "hülyeségeddel": "Ez is 1 usert ír, így nem több felhasználós"

    user vs. eszköz: szerintem nem én vagyok itt a helikopter :K

    Senki nem írta, hogy ezt kell használni a megszokott helyett, főleg, ha ingerszegények a felhasználói igények. Oda a legminimalistább megoldás is elegendő.
    Az, hogy a saját igényeim ezen picit túlmutatnak az már az én problémám. Nem erőltettem senkire semmit. Senki nem írta, hogy "hülye" vagy, de attól, hogy valami Androidon kívül is tud pluszt mutatni és esetleg másnak ez még lehet pozitívum nem kell ujjal mutogatni, hogy ez androidos topik :DDD rajtad kívül ezt észrevette más is, hidd el :K

    Azt is leírhattam volna, hogy anno ős Operát használtam böngészőnek (igen, ennek kvára semmi köze az Androidos topikhoz, talán még android sem volt akkor ;] ), amikor is az Opera fejlesztése abbamaradt és lett belőle egy blink motoros akármi, amiben nem volt könyvjelző kezelési lehetőség, mindössze SpeedDial (nem tudom ez a történet meg van-e számodra). Nos kényszer helyzetbe kerültem, mert 8k+ könyvjelzővel mi a frászt csináljak only SpeedDial-al? FF és Chrome kilőve, mert számomra "szarok" voltak (tudom, egyéni szoc problem). Hát bakker semmit, így alternatívaként úgy döntöttem, hogy böngészőfüggetlen megoldást választok, de nem csak a könyvjelzőkezelésben, hanem a jelszókezelésben és jegyzetekben is (ezeket egyben kínálja a Sticky).
    Szóval amikor sokak még a "csattos lepkét tologatták" én már "leválasztottam" magam a legfontosabb dolgokban a böngészőkről, mert honnan lehetett tudni maholnap mi lesz a trend, mi szűnik meg?
    De ez is csak mellékzönge, senkit nem érdekel, nem is fontos....lehet nyugodtan skippelni és használni tovább az eszközöket a megszokások szerint, de hülyeségre azért reflektálni fogok, lásd hsz. elején idézett rész ;)

    szerk.
    Bitwarden pl. jelentőset fejlődött, anno volt több összehasonlításom is az aktuálisan használt Stickyvel: [link1] [link2]
    Bár azóta nem igazán volt időm ilyesmivel is foglalkozni :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák