Új hozzászólás Aktív témák

  • CsodaPOK

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy egyszerű zenelejátszó appot keresek. Amit tudnia kell:

    1.
    Ha egy mappastruktúrának megadom a gyökérmappáját, akkor lépkedjen végig az almappákon (meg az al-al, meg az al-al-almappákon) és a mappákban található fájlokat egymás után játsza le.
    Értsd: ne azt csinálja, hogy a megadott mappát felscanneli, begyűjti a fájlokat egy lejátszási listába és azokat valahogy elrendezi és abban a sorrendben játsza, ahogy ő jónak gondolja. Ha egy ilyen mappastruktúrám van:

    gyökérmappa
    -01-almappa
    --A.mp3
    -02-almappa
    --C.mp3
    -03-almappa
    --B.mp3

    Akkor azt szeretném, hogy A, C, B sorrendben játsza le a fájlokat.

    2.
    Az alkalmazás bezárása (telefon újraindítása) után is onnan folytassa a lejátszást, ahol korábban megállítottam. Ne kelljen keresgélni, hogy mi volt, az utolsó, amit hallgattam. Ne kelljen keresgélni, hogy adott fájlon belül hol tartottam. Ha reggel hallgatom, majd délután újra elindítom az appot, akkor csak egy play gombot akarok nyomni és folytatódjék minden onnan, ahol tartottam.

    3.
    Ezt nem lesz nehéz megugrani: mp3 fájlokat kell tudnia lejátszani.

    4.
    A felülete minél egyszerűbb, letisztultabb legyen. Autóstartóban lévő telefonnál is minél egyszerűbben lehessen benne navigálni (szigorúan piros lámpánál). Nem kell milliónyi extra funkció, csillivilli mindenség. Csak ezt a pár dolgot tudja, amit írtam.

    Tudnátok ilyen appot ajánlani?

    Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák