Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz volvoguy #30478 üzenetére

    Normális "killer" nincs, vagyis amit kiiktatnak (egy csomót persze eleve nem lehet), az jön is vissza, esetleg még nagyobb CPU és RAM használatot generálva, és ezek az appok pluszban fogják a telefont. Ha van root-od, mindjárt más a helyzet, akkor Greenify-al fagyaszthatod az el nem indított appokat.

    Amit érdemes root nélkül az az, hogy letiltod azokat, amik leginkább garázdálkodnak (pl. Facebook stb.): Wakelock Detector-al megnézheted, hogy mi ébreszt és használja a CPU-t legtöbbször, illetve egy task manager-ben is leskelődhetsz a RAM-használat kapcsán. na meg használd a multi-task képernyőt, húzd ki néha a fölöslegeket.

    Ha nagyon rajta vagy az "öldöklésen", akkor a Clean Master-nek van ilyen jellegű widget-je. Az a program egyébként egy hasznos tool (cache és előzmények takarítására néha), ezért merészelem javasolni, csak ott is érdemes kikapcsolni az auto figyelmeztetéseket (így). Ami nagyon jó benne, hogy - a fenti beállítástól függetlenül - szól, ha egy uninstall után az adott app hátrahagyott-e valamit az SD-n.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák