Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    Hali!

    Pár kérdés / HTC One V-m van (4.0.3). Írjatok, ha
    tudtok valamelyikre válaszolni, ajánlatot tenni! Érdekel
    mindenféle vélemény, többetek részéről is. Köszi!

    1. Milyen menedzser progit ajánlanátok win7 alá? Az SMS írás lenne érdekes gépen keresztül, a telefonkönyvet amúgy is a gmail fiókomban berhelem. Az újabb HTC-khez való HTC Sync Manager elvileg csak a média tartalmakat toszogatja, amire nekem nincs szükségem. A MyPhoneExplorer lehetne még alternatíva (elvileg, hisz egy ideje Android kompatibilis), de azt még nem próbáltam.

    2. Milyen egyszerű appok vannak jegyzetelésre? Olyan megoldás kéne, ami szinkronizál valahogyan neten keresztül. Dropbox van, elég lenne egy TXT készüléken történő szerkesztése is (ezt pl. mivel?), csak még nincs memóriakártyám, ezért ez a megoldás még nem használható. A Simplenote-nak van Androidos és win-es kliense is, azt ismeritek? Még nem mentem rá, csak a win-es ResophNotes-ot ismerem.

    3. Milyen játékokat nyomattok? Nem érdekel a 3D meg a csihipuhi, arra ott van a PC-m. Az egyszerű vagy összetettebb logikaitól egészen a szépen megrajzolt RPG-ig érdekel minden. Eddig a HTC féle Teeter-t nyomtam végig, illetve a One touch Drawing-ot nyüstölöm (a 67. pályánál tartok :]).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák