Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz blt.62 #42 üzenetére

    Én régen rendeltem már, kb. azt nyújtotta, amit ígért. Vannak ezek a hordozható töltők, a MédiaMarktban volt egy 10Ah 9ezerért, ár-érték arányban azzal jársz a legjobban.

    Debilon: talán a játék a kérdéses. a másik kettő lazán elfér. Jó az OfficeSuite, de amióta ingyenes a Textmaker, Planmaker és Presentations, azaz a SoftMaker bajnok csomagja, azt használom. Ez az egyetlen olyan irodai csomag droidra, amely garantálja a 100% kompatibilitást Microsoft Worddel, Excellel, PowerPointtal. És ott van és egyre jobb az AndrOpenOffice.

    Billentyűzet: nagyon bevált a kis rapoo billentyűzet az ingyenes RS keyboard magyar nyelvű kiosztásával. Már varrtam hozzá egy kis lecsukható tartót, amiből kivehető a droid, és olyan, mint egy kis laptop. Most is ezen írok. Igazi notebookot már nagyon ritkán használok, csak programozáshoz, dvd íráshoz, nyomtatáshoz, asztali pc-t már soha. Kellene majd egy jó bluetooth nyomtató, hogy a droidról is lehessen egyszerűen nyomtatni.

    Sakk: Ha
    1. kiraknának egy Google Naptárt a weboldalukra, egyszerűen előfizetnél, és az új tételeket/változtatásokat is megkapnád telefonon, sms-ben, felugró ablakban, vagy ahogy beállítod, Full ingyenes mindkét félnek
    2. készítenének egy publikus Google naptárat, ugyanez a fenti folyamat
    -- öt-tíz éve lehetséges mindez Google-lel, és az emberek nem élnek vele? -- ez a legszuperebb publikus kalendárium, programnaptár.

    [ Szerkesztve ]

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák