Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok!

    A kérdéses telefon egy galaxy 3, 2.2-es rendszerrel.

    Pár hete elkezdte azt játszani a telefon, hogy a gyári ébresztő nem ébreszt egyáltalán, az eddig tökéletesen megbízhatóan működő alarm clock plus pedig kb. fél órás késéssel, random szundi-időszakokkal.

    Az alkalmazások cache törlése nem segített, egy gyári visszaállítással próbálkoznék mint következő lépcső.

    Fent van viszont a telefonon több olyan alkalmazás, ami a marketen már nem érhető el erre a rendszerre, magasabb verziószámú, és magasabb 2.3+ rendszerigényű verziók vannak fenn, így sok alkalmazást buknék.

    Ki szeretném valahogy nyerni ezeket az alkalmazásokat a telefonból, hogy később feltelepíthetőek legyenek a factory reset után, lehetőleg mindet, a gyárilag beépítetteket is, mivel ezekhez is érkezett frissítés, ami a marketről már értelemszerűen nem jönne le.

    Elég a nyers program (ha pl. a telefon tárolja az aktuális apk-kat), felhasználói adat nem kell, az vagy felhőben van vagy pótolható.

    Tudtok erre valamilyen programot ajánlani? Rootolva nincs a telefon, de ha technikailag megoldható (nem próbáltam még) akkor nem zárkózom el tőle. A lényeg, hogy a megoldás működjön, mert reset után már nincs visszaút.

Új hozzászólás Aktív témák