Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz #79335424 #94002 üzenetére

    Akkor csak igazam volt, a program hibája (ill. lehet éppen a Googlenak is tulajdonítani, én is ezt teszem igazából, de ezt csak csendben jegyzem meg, nem akarok vakokkal színekről vitatkozni - nekem nem hiányozna az 5-ös droid, de a telefonra sajnos nincsen régebbi). Most már tényleg érdekelne, hogy szerinted mit lehetett volna még rosszul csinálni, amiért nem működik. ;)

    Nem értem, hogy miért nem csinálnak Androidra ilyen alkalmazást.

    Pontosan erre írtam, hogy erre az Android még nem érett meg. Szerintük erre nincsen igény, nincsen a programoknak egy API, ami a hangutasításokon keresztül vezérelhetővé tenné őket stb. Pedig a működő megoldásért az elsők között fizetnék. Nekem alapszinten már annyi is elég lenne, hogy elfoglalt kézzel fel tudjam venni a csörgetést, kihangosíttatni, hangerőt állíttatni, ill. lezárt kijelzővel valahogyan hívást indíttatni, mondjuk egyszeri tapicskolás a kijelzőn + a telefont meglökni, vagy ilyesmi logikával, hogy ne kelljen állandóan figyelnie a hangbemenetet a programnak. Pedig technikailag ez ma is megvalósítható lenne...

    Az viszont nagyon meglepő, hogy a Google szövegértelmezője ilyen egyszerű parancsoknál sem megy offline. Ez nem lehet vmi user error?

    Nekem ez egyáltalán nem meglepő, ez ma a működő szint sajnos, igazi AI nem létezik, így csak hasonlítgatni tudnak már letárolt mintákhoz - nagyobb mintához, nagyobb tárterület szükséges. Ezért is keresnék olyan megoldást, ami saját hangmintákat érzékel, mert az jóval egyszerűbb és megbízhatóbb működésű, ráadásul egyszerűbb megvalósítani is. De még ez sincs meg. :( Nem tudom, user error-e, mert a mostani szintű megoldásokból én sosem használnék olyan megoldást, ami nem az én tárolt mintáimhoz hasonlít működés közben, így meg sem néztem. Ahányszor próbálkozok a Google féle hangfelismeréssel, mindig vagy mást ért, vagy semmit, pedig az emberek meg szoktak érteni, és az előbb tárgyalt programmal is tudtam kommunikálni.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák