Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz 5423r #106080 üzenetére

    A ZP999 októberben jelent meg, de kb. esélytelennek látom, hogy kiadják rá a Lollit. Az 5.1 -et meg főleg nem, pedig sztem nekünk fontos mérföldkő. Ebben van először dual SIM -re Google API. Tehát a ZP999 sztem nem ajánlott.

    Ugyanakkor a Lollinak még mindíg nem olyan teljes a kompatibilitása az alkalmazásokkal, mint a 4.4 -nek. Itt első sorban a rendszert mélyebben érintő alkalmazásokra gondolok. MTK -nál Google API -k nélkül is van lehetőség beleszólni a SIM kezelésbe. Ezért én kifejezetten olyan telót kerestem, amin KK van (a 4.3 jobban tetszett volna, de az már kifutott). Szvsz. a ZP999 ajánlott.

    Remélem, érted a paradoxont. Csak nagyon általános, elnagyolt szempontok szerint lehet ezt kategorizálni. A függöny mögé nézve már egyáltalán nem ennyire egyértelmű, hogy mi a pozitív és mi a negatív tulajdonság. Pixelhegyek vs. alacsonyabb GPU terhelés. Amoled vs. más technológiájú kijelző. A stabil GPS nagyon fontos vs. a stabil bluetooth sokkal fontosabb, mert egy külső vevő jobb, mint egy beépített. Stb, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák