Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Graphics #110163 üzenetére

    Azért közel sem olyan rossz a helyzet. Az a lesajnált 6735M (1Ghz-es, de A53-as magok már és Mali 720MP 2 vagy 4, ez utóbbi még nem derült ki egyértelműen (sok ellentmondó információ van róla), de Adreno 306-al felveszi a versenyt) közel olyan erős, mint a Snapdragon 410, megvan a kötelező 1GB RAM és 8GB ROM ebben a kategóriában se túl gyakori.
    4,5" WVGA kijelzőn nem kell csodálkozni itt (ez mellett legalább IPS ami sokat dob azért a minőségen), sokkal drágábban is találni még rosszabbat is, nem kevésbé neves gyártóktól , nem is írok inkább példákat.
    Kamera nyilván hulladék lehet, de ennyiért mit szeretnél? Redmi 1S a legolcsóbb értékelhető képet készítő mobil talán, az is legjobb esetben is (ha kapható még egyáltalán) 10k-val drágább.
    Nem tudom mit vártok manapság ennyiért, legtöbb mobil ebben az ársávban jó ha teljesíti az 1GB RAM minimális elvárást, természetesen mellé csapva kapsz egy megjelenés pillanatában is rég elavultnak számító MT6582-t, szintén pocsék kamerát és nyilván valami noname márkát, ami magában hordozza a rövid időn belüli falhoz csapás lehetőségét is (persze ez esetben is könnyen megeshet, de olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani, ennyiért szomorú vagy nem, de nem lehet sokat elvárni ma és szerintem holnap se, sőt 10 év múlva se).
    Én amennyit olvastam az A2010-ről, hogy használható, ez pedig már félsikernek is tekinthető, nem sok mobilt találsz ennyiért amiről ugyan ez elmondható lenne.
    Ja és ez nem alsó-közép, hanem alsó-alsó. Ez alatt nincs használható Android telefont szinte (ja de Lenovo A328, előbb említett MT6582 SoC, 4GB ROM, TN kijelző, 4G nélkül, de legalább már 1GB RAM, gondolom ez sokkal jobban hangzik).
    Persze hozzáteszem, hogy hazai hivatalos garanciális készülékekről beszélünk, mert igen van ahol van jobb, olcsóbban, meg minden, de itthon nincs, vagy mutass jobbat, kíváncsivá tettél.

Új hozzászólás Aktív témák