Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz aytukabozs #130937 üzenetére

    Nem akartam hogy a DSLR nácik betámadjanak, akiknek 2 1Ds lóg a nyakában és még 1 tartalék a hátizsákban. Nekem csak P8 Lite volt, voltak idegesítő dolgai, meg is szabadultam tőle gyorsan, de a kamerája még annak is jobb volt a redmiknél.
    P10-nek se olyan vacak állítólag a kamerája. P10 lite is lassan ideér, kíváncsi leszek. Most elég sok megjelenés lesz, xiaomi is dob valamit bő 1 hét múlva, ha tényleg már nem gyártják a redmi4-eket akkor valami utód kéne hogy legyen (de nem értem ezt a rohanást, mire valamelyiket kapni lehet, már be is fejezték, jön A és X verzió, esetleg C és tudomisén még mi.
    Én hajlottam volna egy redmi4 prime-ra, a 137$-os akcióról lemaradtam, azóta meg csak egyre drágább, a fekete/szürke meg még annál is 15-25$-al, de 170-180$-ért nem vagyok hajlandó megvenni amikor nem sokkal többért van pl. Zuk Z2. Ezt szerintem most elcsűrte a xiaomi, ez a mesterséges 20-30%-os drágítás szerintem elég jól kilökte a redmiket a bestbuy kategóriából.
    A redmi 4A is egy vicc, annak idején adták 89$-ért több helyen is. Majdnem én is vettem, a paypaltól fordultam vissza, mondom lesz ez még olcsóbb is. Most meg 120$ alatt alig látni. :(
    Bírja még a redmi2 pro, de azért jöhetne valami ütős ajánlat.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák