Új hozzászólás Aktív témák

  • flash pete

    tag

    válasz ÁrPi2 #14705 üzenetére

    Hm... most nem értem hogy ezzel ugye nem lehúzod őt? Talán a te párod - már ha egyáltalán van - technikai paraméterek alapján választ ajándékot vagy bármit, ruhát, eszközt, autót, vagy a kinézet és forma alapján esetleg egy kósza megjegyzésre alapozva - amit én tettem ; "de jól néz ki ez a telefon".
    Mert ha a te párod - amennyiben van és nő - akkor szerintem 90%ban abba a kategóriába tartozik amit fentebb leírtam.
    Egyszerű a képlet, ha szeretsz valakit, akkor nyilván nem bántod meg azzal, ha egy majdnem ugyanolyan képességű telefont használsz mint amilyened van és ezzel még örömet is okozol neki.
    Van feleséged? Barátnőd? Barátod? Te nem tennéd meg azt a kedvéért hogy beleköltözöl az ajándékába?
    Mert ugye szereted és megbecsülöd, az ajándékot meg tiszteled és nem rakod fel a hardverapróra, csak mert kicsit gyengébb, de a funkcióját ugyanúgy betölti. Az meg szintén női tulajdonság, hogy a praktikusságot figyelembe véve neki is tetszik - nemcsak a telefon hanem az hogy 2 kártya van egy gépben - és mivel nő, mindenbe úgy tud beleszeretni, ha megveheti, megfoghatja, meglátja, stb...
    És én nem azért veszek ugyanolyat hogy egyformánk legyen, hanem mert ez tetszik neki is és nekem is. Gondolom ez nem olyna nagy baj?
    Nos, te mit tennél? Mit mondanál neki? Köszi, nekem van jobb? Tartsd meg, használd te?

    Minden PÜ-re hamar megy a válasz!

Új hozzászólás Aktív témák