Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz apeelme #36276 üzenetére

    Azzal kiegészíteném, hogy ha kisöpröm a memóriában lévő appokat több játék, pl a Vice City (hamarabb) is folyékonyan futott. Ez elég feltűnő volt, nem mondanám annak, hogy csak annak tűnt. Az hogy hogy írták meg egy dolog, a lényegen nem változtat.
    Ugyan nem vagyok szakértő, de hogy egy adott pillanatban épp mennyit evett a RAM-ból néhány alkalmazás, nem mondanám, hogy mindent elárul egy appról, játék közben előfordul, hogy időnként többet igényel, különösen, ha full HD-ban megy a játék.
    És igen valószínűleg megoldható majd minden 1 gigával, ezt alá is támassza, hogy a ram kisöprése után jól futott, akadás mentesen indult más program is, de mint te is írtad több alkalmazásnál jön meg a haszna, mint egy PC-nél, de hát az emberek többsége szokott is és fog még több programot futtatni egy időben. Ebből én arra a következtetésre jutottam, ha több a ram, nem kell a futó alkalmazások számát csökkenteni. Persze, hogy megéri-e a felárat a 2 giga ram, más kérdés, jelenleg szerintem a jómóduabbaknak inkább. Talán még akkor is ha 2 giga rammal valószínűleg a 6589T SoC-os telók, amik ugyan gyorsabbak a jelenleg elterjedtebb 6589-nél, de ha már elérhetőbb árúak lesznek, én el tudom képzelni, hogy érdemes megvenni, mert a felhasználó kerülhet olyan helyzetbe (még mielőtt elavulna ez a SoC), hogy haszna válik a 2 giga ramból (na persze nem telefonálás vagy tetris közben).
    Mondom ezt úgy, hogy nem használtam 6589T SoC-os 2 giga ramos telót, csupán feltételezem.
    Ha valaki más magyarázatot ad arra, hogy miért válik hasznomra a ram tisztítása, akkor tévedtem.

    (#36278) kcsa
    Igen, vki már linkelt ilyet, talán épp ezt. Gondolom már bejáratott nevet akartak :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák