Új hozzászólás Aktív témák

  • zafir86

    csendes tag

    Hello!

    Iphone4-rol fogok valtani androidos telefonra. Az elmult hetemet az elerheto keszulekek es beszerzesi helyek megismeresevel toltottem; es eljutottam arra a pontra, hogy a kerdeseimet-ketsegeimet leirjam, es a tapasztalatotokra tamaszkodjak :)

    Lenovo K900 es K910 ami leginkabb tetszetos, kinezet / hardver / akkumulator tekintetben, viszont az aruk is ott van (elobbi $350 es utobbi $420 korul). Eredetileg 150$-250$ kozott indultam ki (szallitas, afa vam miegyeb nelkul), de kereseseim soran gyorsan eljutottam ehhez a ket telefonhoz es hat basszus, nagyon megfogtak. A K900 egysimes es nem bovitheto, ami eleg baj; a K910 pedig "iszonyat draga". Gondolok itt arra, hogy hasonlo hardverrel Zopo 980+ 270$-ert elhozhato, viszont annak "kicsi" az akksija es "csak" 1 GB ram-ja van. Ezekrol tapasztalat / velemeny? Visszakeresve nem nagyon talaltam.

    A masik problemam a merettel van, a K900, K910 mindketto 5.5 inches, a Zopo 980+ pedig 5 inches. Nem kifejezetten a zsebben hordhatos meretek ezek :U 4", 4.5" 4.7" meretben viszont nem talaltam "premium" kinezetu (ertsd: nem 100% muanyag) telefonokat. Letezik egyaltalan ilyen?

    Nem nagyon lattam tovabba, hogy aliexpress-rol rendelnetek, hanem inkabb webshopokbol. Van nem egy bolt, tobb 10000 pozitiv feedbackkel, amitol azt hinnem, hogy koser boltok; tevedek?

    Koszi a valaszokat, es bocsi, hogy itt irok es nem a "milyen okostelefont vegyek" topikba, de ott tobbnyire a Magyarorszagon kaphato telefonokat (samsung / sony / motorola / lg stb) illetve WP-s telefonokat ajanljak.

Új hozzászólás Aktív témák