Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok!

    Android OS működésével kapcsolatban lenne egy kérdésem; remélem jó helyen járok, és nem túl láma, amit kérdezni akarok :B
    Az Androiddal egy mobiltelefonban ismerkedtem meg, és szörnyen csalódtam a rendszerben.
    Baromira idegesítő tulajdonsága a rendszernek, hogy hiába teszek bele akármekkora memória kártyát, a belső memória hamar elfogy, és pár telepített játék, és app után kiabál a rendszer, hogy szabadítsak fel helyet.
    Abban az esetben is előfordulhat ilyen hiba, ha a készülékben nem pár száz mega, hanem 2,4,8,16gb belső tárhely van?
    Igaz nem mobiltelefont nézegetek most, hanem tabletet, és azért merült fel bennem a kérdés, mert egyes specifikációkban úgy van jelölve, hogy az adott hardver x MB ramot, és y GB beépített háttértárat tartalmaz.
    Ez tulajdonképpen mit jelent?
    Ez akkor úgy néz ki, mint ha külső memkártya lenne a gépben, és ebben az esetben is számítani kell arra a hibára, amit a mobiltelefonnal kapcsolatban leírtam; miszerint hamar elfogy a ram, és hiába a nagy háttértár, az indító parancsok hamar felélik a beépített memóriát és a gép folyamatos programtörlésre (helyfelszabadításra) szólít fel?
    Vagy a beépített háttértár miatt nem fogok ilyen hibával találkozni addig, amíg az y GB meg nem telik?
    Az Androidban eddig ez a memória kezelés volt az, ami nagyon nem tetszett, és ha a nagy méretű belső tárhely sem megoldás a fentebb leírt jelenségre, akkor az egész rendszer unszimpatikussá válik a számomra.:U

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák