Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz porse #1040 üzenetére

    Ja hogy úgy akasztod meg. :) De azt meg ugye miért tennéd (jah, de ha már itt tartunk, múltkor asszonnyal elmentünk reggel 10től este 6ig túrázni/geoládázni egyet... ebből kicsit több mint 4 órán keresztül futott a Sports Tracker nevű "gps használó app", mellette ment a navitel navi, és folyamat használtam a g:hu nevezetű, szintén gps-t használó geocaching appot, és ezek mellett telefonálni is vígan tudtam (oké, játékot nem indítottam még 1 andokut se :D), de ha hiszed, ha nem, 1 mp-ig se fordult meg a fejemben hogy itt vmi nekem lassú, vagy kellene egy jobb telefon...

    1 ideig gondolkodtam a Defyben, aztán a Defy+-ban, de mikor láttam belőle több töröttet, illetve többen is akik váltottak pengéről, azt írták hogy penge sokszor gyorsabb (kivéve game), meg jóval tovább bírja szuflával, letettem róla... azóta másban nem gondolkodok (pedig érdekelt a "strapabírósága" miatt, de csakis az miatt)

    A Go Launcherre meg többen írták "drága telefonnál" hogy akad, ekkor viszont mindig kikerekedett a szemem. (A saját oldalukon, a fórumukon is szokták néha-néha írni)
    Én viszont tökéletesen elvagyok vele, asszony Live With Walkmanjén meg egyenesen száguld...

    (#1041) nggabi:
    Abban igazad van hogy ha "kellene" neteznem rajta néhány órát, az nem tetszene... de akkor vmi táblát vennék... eleve a note-ot se lehet zsebre rakni, akkor meg már inkább 1 még nagyobb kijelző (nekem 3,5-4-5 között nemigen van ilyen szinten különbség, számomra hosszútávon mindegyik kicsi a netezéshez, egy filmről meg ne is beszéljünk... soha nem tudnék ezeken filmet nézni)

    Jut eszembe, jól elbaxtam az időt ilyen hülyeséggel, nem tudtam befejezni a 12 dühös ember c. klasszikust (nemtom nektek mond-e vmit ez a film cím :U )

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák