Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    válasz mexel #14408 üzenetére

    Értem én :)

    Az IMEI-t csak azért kavartam ide, mert az NVRAM-ról van szó és jobb tisztázni, hogy pontosan mihez is nyúlunk. De akkor kizárólag a data/nvram/APCFG/APRDCL mappában az Audio_ver1_Vol_custom fájl cseréjéről beszélünk, vagy ugyanebben a mappában más fájlokat is cserélni kell? Valahogy így?

    Ahhoz hogy a rendszer már így telepítsen valószínűleg azoknak a fájloknak a paramétereit kellene megváltoztatni amik tartalmazzák az értékeit ennek a volume fájlnak amit a rendszert készít.

    Na ez az, ami nem fájl, hanem binárisan (ne, ne kötözködjünk most azon, hogy minden bináris :D ) van tárolva az NVRAM partíción, ennek tartalmából (is) állítja elő a /data/nvram tartalmat a rendszer.
    Szóval minimum egyszer el kell indulnia a rendszernek és utána lehet a létrejött fájlokat cserélni. Erre írtam, hogy talán valami systemen (ne adj'isten boot.img-ben) belül elhelyezett scripttel talán meg lehet oldani, hogy ez automatikusan történjen.

    Küldj át mindent :)

    Blue Eagle: a Maui Meta progival az imei-n kívül még elég sok mindent lehet elszúrni állítani :)

    Ez most nagyon hardcore ötlet, de esetleg, talán meg lehet keresni az nvram partíció image mentésében ugyanazt a bájtsorozatot, ami a létrejött Audio_ver1_Vol_custom tartalma. Ha véletlenül van ilyen, akkor azt a szakaszt ki lehet cserélni a jóra, feltéve, hogy ugyanolyan hosszú. És feltéve, hogy nincs valami ellenőrző összeg és összehasonlítás :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák