Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz #79335424 #16107 üzenetére

    Kb. 10 alkalmazás fut a memóriában 20Mb/darab.
    Intellinges memória kezelés ide- vagy oda, sokszor olyan alkalmazások is bekerülnek a memóriába amik sem háttérben nem futnak, sem használva nincsnek.
    Elixir-el próbáltam tiltani ezeket. De jön helyette másik akkor. Mindig ilyen 512/50 lesz a memória kezelés.
    Az meg csak nem lehet megoldás, hogy legyen akkor 5 app a telefonon.

    (#16108) ksanc:
    Sajnos nem. Rendszer tároló (800Mb) \ mnt \ asec. Az összes app bellítását itt tárolja ?: 236Mb. (itt olyan appok is vannak amik átlettek mozgatva belső SD-re, meg olyan is ami nem. Nem lehet átküldeni az asec mappát belső SD-re? Miér ilyen nagy mindegyik mérete? (A 10Mb-os alkalmazásnak van még eyg 12Mb-os beállítási file-ja?? Így mi értelme az SD-re mozgatásnak?)
    Nekem muszáj a belső SD-re mozgatni a nagyobb alkalmazásokat ez a hülye 800Mb miatt. Ott legalább van 2Gb és még mindig 1Gb szabad. (külső SD 32Gb). (Mind fontos. Mi a faszbuk..:) Ilyen felesleges dolgok nincsenek fent.)
    Sokszor mikor telepítenék egy appot, kiírja hogy "hiba, nincs elég hely a telepítéshez". Kevés a 800/144 egy 5Mb-os apphoz? Nem értem.:(

    Nagyon nem tetszik ez az "intelligens" memória kezelés. Miért nem dönthetem el én hogy mi fusson a háttérben és mi nem? Hogy mi az amit gyakran használok, vagy fontos hogy gyorsan betöltsön. Ha valamit bezárok az záródjon is be.

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák