Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    Sziasztok!

    Nemrégiben egy Huawei MediaTabot T1 vettem a rondaszínű szolgáltató karácsonyi akcióját kihasználva. Minden szép és jó. Könnyen lehetett root-olni, gyárilag függetlenül jött, meg minden.

    Egy gondom van vele. Állított módban bizony nem esik kézre a bal oldali vissza gomb. Bocsánat, de ZTE Blade, Lenovo A820, Xiaomi Hongmi, JiaYu G4S mind bal oldalon tartották a helyi menü gombot (ami most nincs), jobb oldalon a visszát, és itt még ugye az alkalmazás kezelő van jobb oldalon, a balon meg a vissza.

    Van egy olyan téveszme a fejemben, melynek forrása a feledés homályába vész, hogy a kijelző lévő tapi gombok elrendezése, és funkcionális volta talán a build.prop, vagy hasonló szöveges fájlban van leírva, illetve ez tájolás szerint állítható.

    Az a kérdésem, hogy ennek van e egyáltalán valóság alapja? Vagy ha nem így, akkor hogyan lehetne a gombok mikéntjét tudom testre szabni? (külön az álló, és fekvő módban)

    Legnagyobb barátomnak az xposed frameworkben le kell tiltani ama modult, ami a grafikus UI-t büngyürgeti. Mert különben nem indul el jól... :((
    Így ez az út kilőve.

    Köszönöm szépen a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák