Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Kapott egy családtagom egy Lenovo A1000-es telefont. Az alap beállítások után teszteltünk 1 hívást, és az tűnt fel hogy nem sötétül el a képernyő mikor a füléhez emeli, sőt akkor sem mikor takarjuk a teljes kijelzőt.

    Ez szerintem rendkívül sok kínos esetet fog eredményezni, főleg mivel nem különösebben ért hozzá az illető. (olyen telefont is lerakott a fülével, aminél működött ez az opció...)

    Ezen az oldalon a fehér verziónál látszik hogy nincsenek szenzorok a kamera mellett... ne vicceljünk már hogy nem építettek bele ilyen alap funkciót?!?!?!?

    Nem egy komoly telefon, de ez talán az első okos telefonoktól alap felszereltség...

    Illetve még érdekelne, hogy az ilyen low budget telefonoknál komolyan nem raknak fóliát a kijelzőre? Volt rajta 1 amin ikonok voltak, tehát az muszáj lekapni, de most hibátlan a kijelző, és vagy hihetetlen precízül van felpattintva, vagy egyszerűen ezen is spóroltak.

    Nem vagyok képben, az ilyesmivel kapcsolatban, erre lehet találni fóliát? És tokot? Tokból még esetleg valami köztes megoldás működhet, de ha nincs rá direkt fólia, akkor ennyi? 2 hónap, és nem látod többet tisztán a cicákat a háttérben :))?

    5-ös lolipop van rajta, és az elején ajánlott rendszerfrissítést... nem volt felötlve szóval átugrottam, lehet belőle gond ha engedélyezem? érdemes megvárni hogy miként muzsikál, és csak akkor frissíteni ha valami gubanc van?

    Köszönöm a segítséget.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák