Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    válasz #50751744 #26040 üzenetére

    Miért viccelnék, visszább írtam azt hiszem, hogy barátnőm telefonjába windowslive.com-os e-mail címet gond nélkül elfogadja a telefonja, lehet playből letölteni, oda készíti a biztonsági mentést stb. Miért lenne elszállt ötlet Hotmail-es címmel is eljátszani ugyanezt mikor az is ugyanúgy MS fiók? Pláne hogy Windows-os telefonon is be lehet gmail címet állítani MS fióknak...

    Egyébként meguntam a dolgot, gondoltam átmentem gmail címemre az összes kontaktot és feltöltök hozzájuk képeket manulálisan (éljen az mobilOS-ek királya az android :N ). Szerintetek megcsinálja a kép elmentését a kontaktokhoz? Hát persze, hogy nem. :D Beállítom a telefonon a képet, kilépek a kapcsolatok alkalmazásból majd vissza és a kép már sehol csak egy nagybetű. Természetesen a gmail címemen megnézve sincs sehol a kép a kontaktoknál. Ez már tényleg a VICC kategória. Ez a rendszer tényleg ennyire suta? Csak azért mert fikázzák össze vissza a WP-t de ott ilyen alapvető dolgokkal egyszer nem volt gondom 5 év alatt.

    (#26041) Viktor0610: Az a gond, hogy a profil képeket nem szinkronizálja.

    (#26042) air: Az a vicces, hogyha csinálok egy gyári visszaállítást és azonnal beállítom a fiókot akkor exchange fiókként regisztrálja azaz szinkronizálja a kontaktokat profilképpel együtt és a naptáreseményeket is. De amint lenyomja az alkalmazásfrissítéseket a store utána már teljesen más a beállítás menete és csak sima személyes (IMAP) fiókként szerepel exchange helyett és úgy már csak e-mail-eket szinkronizál be. Egyszerűen érthetetlen számomra a dolog. Valaminek a frissítését le kéne törölnöm, azt hittem a gmail app-ét de nem, letöröltem bár alapvető dolog frissítését aminek köze lehet ehhez, de nem sikerül exchange fiókot beállítani. Ma amikor visszaraktam a 6.0-át a telóra és beállítottam a Hotmail-es címemet minden rendben volt ameddig le nem futottak az alkalmazás frissítések. Utána egyszerűen eltűnt a beállított fiók, felszívódott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák