Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz dave_gahan #41022 üzenetére

    Eloszor is: kerlek ne hasznalj tragar kifejezeseket.
    Masodszor: mindig 2x kell megadni. Igen, biztosan.
    Harmadszor: ujjlenyomat melle kell masodlagosnak PIN vagy minta, de PIN melle nem kell minta se minta melle PIN, sose kellett mert ez az "elso" vedelmi vonal.
    Negyedszer: garantalom, hogy be volt fejezve a hozzaadas.
    Otodszor: azert vette ki a Google mert brutalisan nem volt biztonsagos modszer a tavolrol PIN/minta csere, eppen ezert nem lehet adatvesztes nelkul megoldani.
    Hatodszor: nemcsak a Find device-al lehet leresetelni tavolrol, hanem ha pl belepsz a myaccount.google.com-on ugyanazzal a fiokkal akkor a Biztonsag alatt van olyan, hogy sajat eszkozok, ki lehet leptetni, le lehet fact. resetelni. Ha eladas elott nem leptel ki csak fact. reset volt akkor az FRP hogy ne szivassa meg a vevod tavolrol kileptetheted a keszuleket (le is reseteli) es az uj vevo belephet a sajatjaval.
    Hetedszer: Root nem is jatszhat mert ahhoz nyitni kene a bootloader-t de ahhoz be kellene tudni lepni elobb. A csodaalkalmazasok pedig netto lehuzasok egyebkent mert ugyanezt csinaljak vegig.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák