Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz WhiteWalker #45063 üzenetére

    Minden kérdésedre ott lenne a válasz a logcat-ben valamint igen erősen gyanítom hogy a megoldás meg a linkelt Logout bejegyzésemben (igencsak phantom process-ként lövi le, főleg ha sok file, vagy mert nincs előtérben így hiába fut de az OOM_ADJ szerint empty lesz (ugyanis nincs interakció, csak az FTP folyamat fut de nem service-ként) és a max_empty az a max_cached fele, ami 10 éve ugyanaz amit Froyo-ra kitaláltak.....vagyis 32 és 16 darab folyamat..... te pedig galád módon átváltottál más alkalmazásra, sőt, még további folyamatokat is indítasz.. ejnye), félrekonfigurált Android feature amire egyébként oda lehetne figyelni gyártói ROM oldalról is meg alkalmazás oldalról is de úgy néz ki mégse érdekel kellőképp majdnem senkit..

    "van egy folyamat ( ftp szerver) ami el van indítva , és folyamat kell , hogy fusson , nem tudja a telefon , hogy azt nem kellene lelőni?" -- de tudja hogy nem kellene, csak vannak fontossági sorrendek, namost ha a programozó nem csinálja úgy, hogy a folyamatait fontosnak vegye a rendszer.. a másik oldal meg egy OS oldali korlátozás.. Az általam használt / ajánlott FTP szerverek odafigyelnek erre és service-ként futnak pl.

    "van olyan app ami nem lett elindítva egy jó ideje azt kilövi például: valuta figyelő app , megértem , de egy ilyet???" -- még ilyenebbet is.. pl. zenelejátszót lejátszás közben..

    "Elég bosszantó!" -- tudom, azért is írtam róla Logout-ot mert engem is fel.*szott már :U viszont találtam rá megoldást is, akár root nélkül, ADB-vel, kis kézügyességgel akár PC nélkül..

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák