Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz Keeperv85 #7000 üzenetére

    Elsősorban azért akarom előbb az eu romot felrakni, mert akkor utána látom, hogy a partíciók visszamásztak-e e helyükre rendesen.
    A 4.2.2-t csak tiszta romra érdemes szerintem felrakni, mivel az cwm-ből telepíthető, és nem szeretném, hogy bármi is maradjon a régi rendszerből benne. Bár lehet, hogy egy cwm-ből indított wipe data/factory reset is elég lenne, de valahogy jobban bízom a frissen felflashelt rom tisztaságában.

    Az akku töltöttséget a telefon nem feszültségből számolja? Mert azt korrekten olvassa ki, a rendszer is és külső alkalmazások is. Mondjuk van valami abban amit mondasz, lehet, hogy valami az elektronika környékén nem százas, mert néha rádugom a töltőt és nem érzékeli, csak restart után. Ja és minden rommal fennáll a kijelzés probléma, gondolom ezzel is kilőhető a kernel hiba.
    Külföldi fórumokat olvasva egyetlen ehhez hasonló problémát láttam, ott valami akku driverrel volt probléma, nem küldött ki valamilyen eventet, ami frissítené a kijelzést. Többet nem tudtam belőle kibogarászni, csak ennyit értettem meg.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák