Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz dnelb #41463 üzenetére

    Ja. Off. arról írunk, amiről akarunk. Ha már így szóba hoztad, nekem pl nagyon ízlik a tejfölös tarkabab. :D

    Tényleg?
    Ha az offtopikban off-ra rakom a hozzászólást, az ontopik, vagy offtopik? :))

    Lényeg a lényeg: jó az ios, tényleg, marha jól is optimalizált a droidhoz képest meg különösen, de olyan szinten zárt, és olyan módon be van szorítva a felhasználó az adott keretbe, hogy ha speciálisabb igény merül fel, máris ott a korlát. Ez a droidnál a nagy számú különböző gyártók miatt gyakorlatilag nem létezik. Ott biztos, hogy lesz olyan készülék, ami az adott igényt maradéktalanul ki fogja elégíteni.
    ios-nél még a downgrade is szívás. Vannak akik elégedetlenek pl. a legújabb ios-el, és egy régbbit szeretnének feldobni. Ez JB nélkül gyakorlatilag lehetetlen. Ami ugye az újabb készülékeknél ha jól rémlik mindenképp HW beavatkozásssal jár. (i6-i7)
    Nem vagyok olyan nagy rajongó, mint aminek látszik, ha lenne egy jobb, tutibb megoldás más gyártótól, akkor biztosan azt választanám. Árnyalja még egy kicsit a képet, hogy szeretk úgy telefont venni, hogy szolgálatón keresztül. Mert kényelmes. És mostanában az új készülékek árai sincsaenek annyira elszállva. Ha viszont már egy sok hónapja kinn lévő készüléket vennék, akkor nem a szolgáltatónál tenném.
    Továbbá nekem van biztosítás is a telefonra, és nem tudom, hogy lehet-e biztosítást kötni náluk egy másik féltől származó készülékre. Kétszer jól jött már a biztosítás, nálam bevált.

    Amúgy nagyon sok dolog igaz, amit a Sonyról mondanak, ezzel a hozzáállással szépen le fog tűnni a piacról, ha nem változtatnak. a HTC is nagy bajban van. Bár a Samsung sem dicsekedhet, most ítélték el az egyik fővezért jó néhány év börtönre.

Új hozzászólás Aktív témák