Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackmirror

    senior tag

    válasz Blackmirror #41903 üzenetére

    Bocs, reggel 5-kor ennyire értelmes hsz jött ki belőlem kávé előtt :D
    Egyébként úgy terveztem folytatni ezt a hszt hogy megkérdem Aryont miért nem büntetted. Látom akoos beelőzött, egy rugóra jár az agyunk :))

    Azt a bizonyos határt amiről írsz , azt te magad határozod meg, moderátora válogatja ahogy észre vettem.
    Vödrösjózsi nem először lépett túl itt ezen a határon , elég volt szólni neki szép szóval , oké most lehet hogy messzebbre ment ( nem tudom nem láttam a hszt) kitiltottad, majd tanul belőle .
    No more nem először van figyelmeztetve vagy tiltva, egyszer majd visszafogja magát , kicsi tiltásocska ez de szinten tanulságos.

    De hogy Aryont miért nem tiltottad ki?! Aki szintén nem először csinálja itt ezt, csak most bicskanyitogatóbb hsz-szel kezdett, úgy hogy szinte a topic összes tagja " ráugrott". Ebből lett egy olyan vita ami miatt kakasfejűt meg a samsunsípet kitiltottad. És ráadásul annak ellenére hogy ő flamelt itt ő rohant hozzad hogy moderáld a topicot. :DDD meg is tetted, jól tetted ( ezt nem vitatom) kizártad a két bűnöst , de a felbújtót meg itt hagyod ? ;]

    Azért zavar, mert ezután Aryon biztos elkönyvelte hogy neki van igaza és nem gondolkozott el azon hogy esetleg ő is hibás.

    U.I.: nekem nincs senkivel sem bajom, Aryonal sem vödrösjózsival sem senkivel ( én mindenkit egyformán utalok :D ;] - dehogyis) csak ez így sérti a kis lelkivilágom most

    iPhone X@R, iPad Pro

Új hozzászólás Aktív témák