Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    válasz w333 #48644 üzenetére

    Van olyan iPhone ami akkuban jó? Én mindig csak azt látom, hogy az iPhone tulajok egyfolytában konnektorért ácsingóznak hogy rádughassák a kacatjukat.

    Amúgy volt iPhone-m, egy 5S-t használtam egy darabig. Akkor vettem, amikor összefosta magát az 5X és el kellett küldeni szervizeltetni. A szokásos hiba volt, kapott gariban új alaplapot, azóta jó.

    Szóval 5S. Megvettem. A méret kiváló. Kapásból utáltam hogy meg is kellett nyomni a gombot hogy működjön az ujjlenyomat-leolvasója, aminek az érzékelési képességei és elhelyezkedése is rosszabb, mint az 5X-en. Buta az egész telefon úgy ahogy van szoftveresen, a stock droidom sokkal intelligensebb és kézreállóbb. Amúgy az akkuja elég gönc volt annak a telefonnak, annak ellenére hogy cserélték. Gyakorlatilag az akkucsere árát bebukva tudtam rábeszélni egyik ismerősömre, hogy le kéne már cserélni a 4S-t.

    Rendeltem Aliexpressről tempered glasst az 5X-re, tök olcsó volt, de elég szar, 1-2 helyen jövöget fel. Van még egy, lehet, lecserélem, mert zavar, de akkor meg nem lesz tarcsi üveg.

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák