Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    Mondjatok már nem duplakamerás mobilt, ami sokkal jobb képet csinál éjszaka, és bármilyen mobilt, ami nappal.
    Amikor én nézegettem a PH teszteket más telefonokról, akkor egyik sem nyugozott le. Legfeljebb egy két apróságban. Nokia 8 pl. meglepett, hogy milyen átlagos. HTC U12+ tetszik, de az sem köröz le senkit, csak itt-ott szebb
    Én nem látok sok különbséget a kamerák között, hogy azt mondjam, le van korozve a sony-m. Mi A1 valóban jó kamera a telefon árához képest, de a teleobj. szenzora gagyi, igy meg mi értelme?
    Ha főként kamera miatt vennék mobilt, akkor sem vennék mást, mint Sony-t, mert nem annyival gagyibb, hogy lemondjak a szamomra kedves markarol.

    4 éve vettem egy Z1C-t, tesóm meg egy Nokia 1020 Lumiat. Z1C kameraalkalmazása elég gyenge volt. Lumia mindenben jobb volt. 120 fps meg 4k nem volt csak benne. De ott éreztem az erős kulonbseget. Vaku + opt. zoomrol nem is beszélve.

    Én hiszek nektek és nem a Sony-t tartom a legjobbnak, de nem érzem azt a kulonbseget, amit ti irtok.

    (#59879) no more: Sonyban az a pláne évek óta, hogy nincs benne ez a sok dolog, ami egyeseknek haszontalan. Minden telefont telepakolnaki ugyanazzal a baromsággal, de a Sony az egyetlen, akinél alap androidot kapok kis házban csúcskategóriával, sok felesleges hűhó nélkül.
    Android One-nak pl. ezért örülök. Xiaomi-t, Huawei-t sosem vettem volna a rendszer miatt. Android One-nal már meggondolnám.
    Samsung szuper kamera? Nem értem, mivel több, mint a többi.
    Az, hogy neked bejönnek a Samsung funkciói, az a te szerencséd. Neked tökéletes az a telefon. De emiatt nem rosszabb a többi mobil. Csak neked. Nekem is van saját benyomásom. Samsung sem tudott még meggyőzni. Talán a Note 8 meg középkategóriában az A5 2017. De nem is beszélek a Samsungról. S3-S4-S5 nevetséges volt csúcskategóriának, de azóta nem szólok hozzá. Szerintem te is egy ilyen Xperia X8, SP, Z, Z3 telefonokat látott ember vagy, csak benned él még csalódás.
    Sony kijelzőivel mi a probléma megint? Lehet RGB fehéregyensúlyt állítani manuálisan és 3 külön preset van színtartomány megjelenítésre. Nem tudom, hogy még melyik telefonnál van ilyen beállítás, de én nem csalódtam benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák