Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz nrg_52 #65855 üzenetére

    Ha valakinek akár csak egy olyan tulajdonságában is jobb az újabb, ami fontos számára, már megérheti lecserélni a régebbit.
    A bukó fogalmát nem értem itt, ilyen tekintetben senki ne vegyen akkor semmiből újabbat és jobbat, mert az újabb és újabb típusok jellemzően nem lejjebb, hanem feljebb mennek árban egy kategórián belül, viszont a régebbit minél később adja el, annak folyamatosan csökken az ára, szóval ez ilyen kör...
    Fogyasztói társadalom ide vagy oda, én mindig azt nézem, hogy ha egy újabb típus jobban kiszolgál, többet tud olyan dolgokban, aminek előnyét látom, mert használom és fontos számomra, akkor cserélni fogok.
    Tudom, sokan próbálják megmagyarázni, hogy jó még az S7...stb. is, (sok típust lehetne ide írni, sok más gyártótól is) nem érdemes cserélni, nem tud annyival többet az újabb típus, hát, ők tudják, használják csak a régit és mondjanak le az új adta jobbságról és extrákról, az ő döntésük, de a megállapításuk és döntésük nem általános érvényű, nagyon nem, mert oldalnyi listát lehet írni a különbségekről, az újabb adta előnyökről és extrákról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák