Új hozzászólás Aktív témák

  • akooos

    veterán

    válasz S e t h #66919 üzenetére

    Azért neked válasz, mert épp srácokról van szó, hogy ki milyen jellegű :)

    Az elmúlt hetekben nem látogattam ezt a topikot, nem véletlenül. Állandóan ugyan az a téma, ugyan azok a veszekedések, épp ezért próbáltam kivonni magam minden ilyenből. Ennek ellenére most úgy érzem, muszáj megosztanom a jelenlévőkkel (Intru remélem te is figyelsz) a szombat óta zajló eseményeket. Nevek nélkül, csak a szituációt szeretném leírni, nehogy ti is ilyen helyzetbe kerüljetek.

    Szombaton, amikor éppen a családommal túráztunk Nagykovácsiban, 100%-os infóval alátámaszthatóan képeket szerkesztettem egy fórumtársunk privát fotóiból. Igen, különböző montázsokat. Hogy mi van rajta, azt nem tudom, ne kérdezzétek, hiszen erről mindenki tud csak én nem. Szintén 100 %-osan alátámasztható, hogy létezik egy csoport a facebookon, amelyben erről a fórumtársról különböző képeket készítenek emberek (ex fórumozók, jelenlegi fórumozók, különböző fotó tematikájú facebook csoport tagjai) és megosztják egymással, közben pedig egész nap röhögnek rajta. Hiszen, ahogy ti is tudjátok, minden felnőtt embernek ez a legjobb szórakozása, hogy egy általa nem ismert emberről készítsen humorosnak mondott képeket.

    Kaptam ezen a szép szombati napon egy privát üzenetet, amiben hosszasan taglalva volt, hogy én és a bandám (a korábban említett csoport) milyen aljas szemetek vagyunk. A lényeg ez volt, a tálalás nem ilyen volt, de maradjunk inkább ennyiben. Értetlenül állva a dolgok előtt próbáltam emberhez méltó módon információt szerezni, hogy mégis tudjam, mit követtem el lógó nyelvvel, 15 km váltakozó terepű túrázás közben. Egzakt választ nem kaptam, csak annyit ismét, hogy 100%-ig biztos információ áll rendelkezésre arról, hogy én tagja vagyok ennek a bizonyos fórumtárs imádó csapatnak és hiába mondok bármit, már az is egyértelmű, hogy a kamuzással egy időben megosztottam a társaimmal a privát beszélgetésünket és azon nevetgélünk, hiszen ahogy már korábban is említettem, ez a legjobb és egyetlen szórakozásunk. Próbáltam észérvekkel operálni, hogy kereken 0 embert ismerek a ph lapcsaládról személyesen, pont ennyi ismerősöm van a ph lapcsaládról facebookon és pont ennyi fényképezős témájú csoportban vagyok benne a facebookon.

    Sajnos minden próbálkozásom ellenére folytatódott a mindenféle bizonyítékot vagy értelmes információt nélkülöző magasröptű beszélgetés, amiben sajnos elhangzott részemről pár csúnya szó is, ha már pontosan ilyen szép szavakat kaptam én is. Az lett a "beszélgetés" vége, hogy kijelentettem, bele ne merjen engem senki keverni bármilyen ügybe, mert nem fogok magamért jót állni. Ezzel a lendülettel tiltásra is került részemről a fórumtárs a levelezésben, azóta elméletileg nem áll módjában privát üzenetet küldeni nekem.

    Csakhogy ez nem volt elég, mert a mai napon egy másik fórumtárs keresett fel privátban, hogy az előbb említett kolléga engem emleget privát üzenetben, hogy "ákoska örjöng a faszklubban" és "élvezünk a gruppenben". A forrását nem hajlandó megnevezni (habár lenne egy elég erős tippem) és továbbra sem hajlandó semmi bizonyítékot adni arról, hogy akár én, akár a mai napon kipécézett fórumtárs tagja lenne ennek a bizonyos faszklubnak. Én pedig mostmár másodmagammal értetlenül állok a dolgok előtt és nem szeretném megvárni, hogy meddig fog fajulni még ez a gyanúsítgatás. A 2. számú gyanúsított továbbított egy beszélgetés részletet (nem ph-s), amiben a 100%-os forrás leírja, hogy Ákos természetesen megmutatta a klubban az irományt és mindenki azon röhög, hogy lyukra futott a feldúlt kolléga. Azt is bizton állítja a forrás, hogy a fő képszerkesztő ebben az ún. faszklubban, maga A NAGY MODERÁTOR!!! Így tehát már 3 ember lett meggyanúsítva, továbbra is mindenféle bizonyítékot nélkülözve. Hogy ki a nagy moderátor, nem derült ki, de ha jelen van, akkor igazán tisztába tehetné a dolgokat, mert attól tartok, hogy tovább fog fajulni ez a gyanúsítgatás, olyan módon, ami már nem csak egy netes fórumon fog lezajlani.

    A saját nevemet természetesen leírtam a történetbe, a másik 3 szereplőt nem fogom nevén nevezni. Értetlenül állok a dolgok előtt, hiszen 28 éves felnőtt ember vagyok, akinek millió jobb és értelmesebb dolga van, mint képeket szerkesztgetni olyan emberről, akit nem ismer. Nem beszélve a gondokról, ami minden ember életlben jelen van. Arról pedig, hogy honnan lennének képeim bármelyik fórumtagról, abba bele se merek gondolni, hogy milyen elméletek születtek.

    Őszintén szólva, korábban volt már szó ezen a fórumon egy bizonyos csoportról, így meg tudnék kérdezni valakit, hogy ki mondja azt magáról, hogy ő én, de igazából tanácstalan vagyok. A moderátoroknak nincsen lehetősége további lépéseket tenni? Én milyen lépéseket tudnék tenni, hogy elkerüljem a további problémákat? Menjek el a rendőrségre? Hogy tudom visszaállítani a letiltott fórumtársat, hogy legalább a privát levelezést lássam, ha esetleg rendőri segítséget kell kérnem?

    A történetet azért írtam le, hogy mindenki és bárki fel tudjon készülni hasonló jellegű támadásra, amit konkrétan a nagy semmi és az üldözési mánia, valamint az emberi butaság csodálatos triója vált ki.

    Nagyon szeretném, ha ez a komment nem kerülne törlésre, hiszen nem szerepel benne egy név sem, sőt, utalás sem arra, hogy kik szerepelhetnek benne, csak én magam.

Új hozzászólás Aktív témák