Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Azért vannak elég jó ingyenes, iapos játékok is. Én pl rengeteget Angry Birdseztem régen, és volt olyan vadhajtás is, ami tetszett. De amikor elkezdték az erőszakos reklámvideókat, mobilnettel, full hd-ban...na akkor töröltem mindent, ami Rovio.

    De ott van a Need for Speed, számomra ideális volt, nem erőszakolt rám semmit, gyorsan, pár menetre tökéletes, színes-szagos, mondjuk pár hónap múlva már monotonná vált, de ott pl nagyon kultúráltan volt megoldva az iap.

    Biztos vannak még példák a nem erőszakos iapos, mégis minőségi játékokra, de én jobban szeretem a teljes áras játékokat (egyszer fizetek érte, és mindent elérek). Viszont ezek legnagyobb része pc port, ami nem baj, csak néha nem igazán vannak szépen optimalizálva.

    De ami a leggusztustalanabb, amikor vételárhoz kiírnak valamit, aztán amikor megvesszük, derül ki, hogy jah, ez csak a játék első fejezete, a többiért ismét fizess (telltale). De pl a Banner Saga 2ben is van hasonló, amit imádok-szeretek, de a közel 2000 forintos ár kicsengetése után én nem fogok még 700at fizetni a survival módért.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák